Inchiriere apartament 3 camere Ienachita Vacarescu

Romania, Prahova, Ploiesti, Ploiesti
Publicat 1 lună zi în urmă
ID #52332
QR CODE
350 Euro €
Tranzacţie: Închiriază
Inchiriere apartament 3 camere Ienachita Vacarescu
Romania, Prahova, Ploiesti, Ploiesti,
Publicat 1 lună zi în urmă

Descriere

Zona: Ienachita Vacarescu Ploiesti Pret: 350 euro/luna Etaj: 1/4 Numar camere: 3 Confort: 1 Compartimentare: semidecomandat Suprafata desfasurata 70mp Anul constructiei: 1980 Facilitati -situat la cateva minute de piata Malu Rosu - langa Policlinica Euromed- mijloace de transport in comun - locuri de parcare - vecinatati: Piata Malu Rosu, banci, posta, farmacii, Supermarket Profi, parcuri, etc.

In cele ce urmeaza, va prezentam in prea putine cuvinte ceea ce este necesar sa vizualizati si sa simtiti chiar in interiorul propriului vostru viitor camin. Pentru ca acest apartament pe care il propunem spre inchiriere pe langa faptul ca este pozitionat in zona semicentrala a Ploiestiului, beneficiaza de nenumarate facilitati ce tin, in primul rand, de amplasament, cat si de linistea pe care o ofera casa.

Livingul mobilat modern, cu aparat de aer conditionat, dormitorul elegant si intim mobilat cu strictul necesar (pat matrimonial, dulap de haine, o comoda si TV , un alt dormitor spatios ,baia eleganta si dotata cu geam de aerisire care pastreaza tonul cald ca si in restul casei, un grup sanitar foarte necesar pentru un apartament spatios ca acesta, bucataria generoasa si luminoasa echipata complet cu aragaz, combina frigorifica, mobilier bucatarie,toate sunt atuuri de ne-neglijat.

Un alt avantaj il constituie centrala proprie care deserveste intreg apartamentul mentinand o temperatura constanta si un confort sporit.

Apartamentul a fost zugravit recent, este deosebit de curat, fiind ideal pentru un cuplu sau de ce nu o familie cu copii , este disponibil imediat si isi asteapta cu drag chiriasii!

Detalii

TipDe inchiriat
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere3
Num. bai0
StareRenovata
Metri patrati64
Metri pătrați (total)70
Numar Etaje4
Număr etaj1

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Aer conditionat
  • Parcare
  • Mobilat
Share on WhatsAppShare on FacebookShare on Viber
350 Euro €

Informațiile vânzătorului

Seller's picture
Persoană privată
Înregistrat la 16/03/2023

Locația(judet,localitate) listării

Romania, Prahova, Ploiesti, Ploiesti