Alte servicii - Găzduire web - shared, vps și servere dedicate

Adauga la favorite
Publicat pe 16/05/2022
Publicat de Megahost
Vizualizate de 17 persoane
#36685
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Îți dorești să găsești o companie care să îți ofere servicii de înregistrare domenii, dar totodată ai nevoie și de un hosting calitativ, care te-ar ajuta să începi aventura proiectului tău în mediul online? Nu-ți face griji, cu Megahost e simplu să ai găzduirea de domeniu potrivită. Este suficient să alegi tariful dorit și site-ul tău va deveni accesibil pentru toți utilizatorii din lume.
Punem la dispoziția ta toate tipurile de găzduire web - shared, vps și servere dedicate. Te întrebi cât va trebui să achiți? Pachetul minim este doar 0.99 euro, lunar, iar în schimb vei beneficia de suficiente resurse pentru o activitate bună și sigură - 1 GB memorie SSD, trafic necontorizat, un domeniu și un subdomeniu și capacitate de prelucrare a 50 de mailuri pe oră. Totodată, toate pachetele includ asistență tehnică amabilă și calificată, mereu dispoziția ta, plus Backup Profesional Zilnic JetBackup gratuit, realizat de specialişti în domeniu.
Megahost - timpul pentru hosting cu performanțe înalte, la prețuri avantajoase. Pentru mai multe informații și detalii contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.
https://megahost.ro/inregistrare-domeniu.php

Locație

Tara
Romania
Judet
Ilfov
Oras
Ciorogarla