Furnizare utilaje performante noi pentru SC Alb Construct SRL

Romania, Cluj, Huedin
Publicat 2 săptămâni în urmă
ID #52589
QR CODE
Vânzătorul nu a încărcat nicio imagine Vânzătorul nu a încărcat nicio imagine
3488391 Lei
Condiție: Nou
Tranzacţie: Cumpără
Furnizare utilaje performante noi pentru SC Alb Construct SRL
Romania, Cluj, Huedin,
Publicat 2 săptămâni în urmă

Descriere

Investiția propusa prin proiect vizează domeniul construcțiilor, respectiv Lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, cod CAEN 4120. Prin achiziție, solicitantul îşi propune dezvoltarea activității societății prin investiții în utilaje performante, de ultima generație. Investiția prevede achiziționarea de echipamente și utilaje pentru construcții noi care să conducă la atenuarea schimbărilor climatice. Societatea urmărește creșterea productivității muncii cu cel puțin 15% in 2026 fata de 2019 prin dotarea cu echipamente si utilaje moderne, de ultimă generație, cu emisii poluante reduse. Astfel, va contribui la redresarea verde, digitală și rezilientă a economiei, consolidându-și poziția pe piața construcțiilor din Romania. Achiziția constă în furnizarea următoarelor utilaje și a accesoriilor aferente: Excavator pe roți cu dotări (1 buc), Excavator electric (2 buc), Încărcător telescopic (1 buc), Încărcător compact (1 buc) și Nacelă electrică (1 buc).
Valoarea estimată a contractului 3.488.390,92 lei cu TVA . Sursa de finanțare Programul Operațional Competitivitate 2014-2020
Astfel, SC Alb Construct SRL, CUI: RO18265159, nr. înregistrare J12/40/2006, cu sediu social în Huedin, str. Piața Victoriei nr. 47, Jud. Cluj, are deosebita plăcere de a vă informa despre inițierea procedurii competitive de achiziție de utilaje pentru construcții din gama celor vândute de către firma dumneavoastră.
Având în vedere cele menționate, vă transmitem prin prezenta invitația de a participa ca ofertant în cadrul procedurii de achiziție. Informațiile complete privind procedura aplicată și detalii complete se găsesc pe adresa de internet https://beneficiar.fonduri-ue.ro:8080/anunturi.
Share on WhatsAppShare on FacebookShare on Viber
3488391 Lei

Informațiile vânzătorului

Locația(judet,localitate) listării

Romania, Cluj, Huedin