Constructii, Amenajari - INSTALATOR SANITAR NON STOP

Adauga la favorite
Publicat pe 02/01/2022
Publicat de Adrian Marius
Vizualizate de 3 persoane
#33481
50 Lei

Descrierea anuntului


•Instalator sanitar calificat , ofer o gamă completă de servicii atat pentru întreprinderi comerciale cat si pentru proprietarii de case . Echipa noastra are o reputație excelentă și se mândrește cu foarte multe recomandari . Echipa noastra este formata din 2 instalatori cu experienta de peste 16 ani in domeniul, calificati si instruiti atat int ara cat si in strainatate .

Noi am înțeles că locuinta dumneavoastra este un bun important , și ne dorim ca dumneavoastra sa aveti siguranta ca lucrarea este facuta la cel mai inalt standard de calitate de aceea va oferim un serviciu de calitate de la inceput pana la sfarsit.. Ne vom asigura că toată munca noastră se desfășoară profesional și rapid, cu o perturbare minimă pentru casa ta .

Cu o vasta experienta , suntem capabili de a oferi sfaturi corecte și în condiții de siguranță la toate serviciile si produsele noastre . Veți găsi personalul nostru prietenos , cu înaltă calificare în activitatea lor și va asiguram că vom respecta termenele noastre .

Suntem de părere că nu există nici o satisfacție mai mare decât sa stim ca am facut o treaba buna si ca sunteti un client multumit. ADRIAN : 0765256877

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti