Curs online Manager Calitate - ISO 9001:2015

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Publicat 1 lună zi în urmă
ID #53029
QR CODE
1 fotografie
680 Lei
Curs online Manager Calitate - ISO 9001:2015
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Publicat 1 lună zi în urmă

Descriere

Într-o lume plină de provocări și oportunități nelimitate, se naște o poveste despre excelență în managementul calității. Povestea noastră începe cu un curs online captivant, un drum fascinant către a deveni un adevărat Maestru al Calității, conform standardului ISO 9001:2015.

Bine ați venit la Cursul online Manager Calitate, oferit de Top Quality Management - locul unde pasiunea pentru perfecțiune și abordarea procesuală se întâlnesc pentru a crea magie în lumea afacerilor. Aici, vei descoperi tainele implementării conceptului de abordare procesuală în organizație, învățând cum să gestionezi cu măiestrie procesele sistemului de management al calității.

Pleci într-o călătorie fascinantă în universul PDCA, aplicându-l cu pricepere pentru a rafina și optimiza fiecare aspect al sistemului de management al calității, în conformitate cu riguroasele cerințe ale ISO 9001:2015. În plus, vei dobândi competențe solide în utilizarea metodelor și instrumentelor specifice managementului calității, transformând evaluarea și îmbunătățirea performanței proceselor în artă.

Dar povestea nu se oprește aici! Te vei învăța să fii maestrul auditului intern și al celui de secundă parte, fiind ghidat de experți pentru a deveni un navigator desăvârșit al acestor programe esențiale.

Pregătește-te să devii arhitectul calității în lumea afacerilor moderne! Cursul online Manager Calitate - ISO 9001:2015 este cheia spre o carieră de succes în managementul calității.

Pentru a te înscrie în această călătorie extraordinară, contactează-ne la Top Quality Management: telefon - 0733822020, email - office@cursuriautorizate.ro sau vizitează website-ul nostru www.cursuriautorizate.ro pentru mai multe detalii.

Ești gata să fii protagonistul acestei povești excepționale a calității? Alătură-te nouă și transformă-ți visul în realitate!
Share on WhatsAppShare on FacebookShare on Viber
680 Lei

Informațiile vânzătorului

Locația(judet,localitate) listării

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Dionisie Lupu