Cum se face un site de succes

Romania, Timis, Timisoara
Publicat 1 săptămână în urmă în urmă
ID #41960
QR CODE
1 fotografie
60 Lei
Cum se face un site de succes
Romania, Timis, Timisoara,
Publicat 1 săptămână în urmă în urmă

Descriere

O carte pentru cei care vor să-și facă un site pe cont propriu și nu au cunoștințe de programare. Adică nu știu nici HTML și nici PHP sau alte limbaje. Dar sunt atrași de hobby-ul de a fi designer web. Întrebare: Se poate acest lucru? Răspuns: Vă garantez că da! Dar, desigur, există câteva condiții minimale.
Deși pe site-ul meu, respectiv pe https://www.789.ro veți găsi toate informațiile legate de această problematică, mai jos vreau să încerc să vă sugerez că puteți fi un designer web de succes.
Puteți fi propriul designer web
Condiții obligatorii pentru a vă putea construi singur un site:
• să nu fii handicapat, respectiv să poți și să vrei să înțelegi cum funcționează un site, să intuiești ce înseamnă un web designer;
• să ai cunoștințe de utilizare a unui computer;
• cunoștințe generale despre fișiere, dimensiune, extensii, cu cât mai multe cu atât mai bine.
• să poți scrie un text, să știi să-l salvezi și eventual să-l formatezi;
• cunoașterea a cât mai multe lucruri despre imagini, despre tipurile de fișiere, dimensiune și convertirea lor dintr-un format în altul.
• o motivație, adică să știți de ce vreți să aveți un site, căci dacă nu aveți nimic de spus atunci vă veți plictisi, totul vi se va părea foarte complicat și greoi iar ideea de a fi un designer web vi se va părea o imposibilitate;
• AMBIȚIE!
După cum vedeți, nu rezultă de niciunde că ar trebui să cunoașteți vreun limbaj de programare. Însă, dacă știți, dacă vreți să învățați măcar câteva noțiuni de HTML, veți fi foarte câștigați. Da, probabil cel mai important element este ambiția.
O carte despre web design și SEO
De ce sunt sigur că dacă știți lucrurile de mai sus veți fi capabilă să vă faceți un site? Adică să fiți un designer al propriului site? Și mai ales, de succes? Pentru că site-urile au devenit ceva asemănător bunurilor de larg consum. Oricine le poate avea. Cam la fel cum este și cu telefoanele mobile. Dacă sunteți atenți și observați oamenii din jur, veți înțelege că numai cei care sunt chiar tâmpiți nu folosesc telefoanele mobile. Sau zgârciți sau au principii din-astea avansate, că ei nu se lasă spionați.
Ei, cam așa este și cu site-urile. În urmă cu vreo 15 ani, dacă erai programator erai ca un zeu. Toți se uitau la tine și ziceau WOW! Ei bine, lucrurile s-au schimbat radical. Acum, oricine poate avea un site, iar asta datorită șablonului. Folosind șabloanele, jobul de web designer nu mai este o provocare imposibilă.
În marketing se spune că pentru a avea o afacere de succes nu trebuie să inventezi una nouă! Ci trebuie doar să copiezi una care există deja.
Mai multe aflați de pe site-ul meu, puteți citi chiar și un fragment înainte de a vă decide să o cumpărați. Costă 60 de lei. Citiți mai multe la adresa https://www.789.ro/carte-succes-web-design-seo/
Share on WhatsAppShare on FacebookShare on Viber

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoană privată
  Înregistrat la 8. Dec 2020
  Trebuie să vă conectați sau să înregistrați un cont nou pentru a contacta agentul de publicitate.
  60 Lei

  Informațiile vânzătorului

  Seller's picture
  Persoană privată
  Înregistrat la 08/12/2020

  Locația(judet,localitate) listării

  Romania, Timis, Timisoara