Traduceri - Traducere romana - turca - romana

Adauga la favorite
Publicat pe 11/05/2022
Publicat de Roman Marian
Vizualizate de 9 persoane
#38425
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

SERVICIILE MELE DE TRADUCATOR AUTORIZAT

Biroul nostru de traduceri oferă oportunități profesionale de traducere de care ați putea avea nevoie, ca persoană fizică sau juridică, la diferite instituții și organizații oficiale, în special traduceri juridice.

ASIGURARE DE CĂLĂTORIE ȘI TRADUCERE PENTRU TRIBUNALE,PARCHETE,POLIȚIE, VAMĂ, Inspectoratul Imigrare și alte agenții și instituții guvernamentale

In legătură cu cetățenia română sau turcă, puteți beneficia de servicii de consultanță și traducere pentru tot felul de documente și declarații aparținând părinților, copiilor și familiei, precum și a certificatelor de naștere, căsătorie și pașaport.

Oferim servicii de traducere autorizată pentru documente precum extrase bancare, bilanțuri, rapoarte contabile, proiecte de finanțare, contracte de servicii și asigurări private de sănătate, asigurări obligatorii de trafic, asigurări auto și asigurări de locuință.

Serviciile noastre de traducere juridică includ traduceri autorizate ale hotărârilor judecătorești, acte și documente notariale, împuterniciri, rapoarte penale, juridice, contracte de muncă etc.

Locație

Tara
Romania
Judet
Arad
Oras
Arad