Inchiriere imobil birouri - hala

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Publicat 1 lună zi în urmă
ID #43037
QR CODE
1 - 1 de 2
5 Euro €
Inchiriere imobil birouri - hala
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Publicat 1 lună zi în urmă

Descriere

Se propune spre inchiriere cladire privata cu suprafata utila de 950 mp repartizat in parter de 740 mp (mai mult de 3 sferturi din suprafata totala) si etaj de 210 mp.
Cladirea este retrasa fata de strada (loc linistit) cu intrare pe strada Samuil Vulcan nr.10, este situat in incinta fostei fabrici Vulcan. Masina si dubita pana in 3, 5 tone pot intra pana in incinta.
Zona de amplasament este delimitata de artere de mare circulatie , inclusiv transport in comun si anume Calea 13 Septembrie, str. Progresului, str. Mihail Sebastian, sector 5, Bucuresti.
Suprafata la parter este impartita in 2 sali mari: 332 mp, respectiv 210 mp, restul fiind reprezentat de 3 camere si o toaleta.
Suprafata utila la etaj 208 mp contine 2 birouri, 3 camere si o toaleta.
Intreaga suprafata poate fi compartimentata la cerere.
Structura constructiei este realizata din stalpi, anvelopa este din caramida, acoperisul este de tip terasa, placa beton cu hidroizolatie.
Parterul, in prezent, are functiune de hala de productie cu inaltimea maxim de 7 m. Momentan inaltimea incaperilor este de aproximativ 4 m, aceasta fiind delimitata de tavan fals casetat. Pe toata lungimea celor 2 sali mari, la inaltimea de 4 m sunt situate grinzi de rezistenta pentru pod rulant.
Cladirea dispune de toate utilitatile -apa, gaze, electricitate, curent trifazic, grup sanitar, gresie, tamplarie termopan, alarma, centrala termica, cazan de incalzire cu gaz, loc parcare .
Cladirea este pretabila pentru productie, depozitare (inclusiv pentru zona farmaceutica), birouri, ateliere creatie, sala de sport, etc.
Se inchiriaza total sau partial. Proprietatea va fi libera incepand cu luna iulie.
Pretul este intre 5 si 7 euro mp in functie de suprafata inchiriata.
Date de contact : 0748.52.52.52
Share on WhatsAppShare on FacebookShare on Viber
5 Euro €

Informațiile vânzătorului

Seller's picture
Persoană privată
Înregistrat la 28/05/2020

Locația(judet,localitate) listării

Romania, Bucuresti, Bucuresti
13 Septembrie