Autocolant Auto

Romania, Buzau, Ramnicu Sarat
Publicat 1 lună zi în urmă
ID #45873
QR CODE
1 - 1 de 4
Verifica cu vanzatorul
Autocolant Auto
Romania, Buzau, Ramnicu Sarat,
Publicat 1 lună zi în urmă

Descriere

DE CE AUTOCOLANT AUTO?
Autovehiculul reprezinta un mijloc de promovare eficient, datorita numarului crescut al participantilor la trafic, dar si al timpului petrecut in trafic, alege si tu sa-ti personalizezi masina si sa maresti vizibilitatea brandului in randul potentialor client cu ajutorul unui autocolant masina.
PROPRIETATI AUTOCOLANT AUTO
Autocolantul folosit pentru colantarile auto este unul premium AVERY DENNISON, de calitate superioara, cu grosimea de 70 microni, flexibil, usor de colat pe suprafete curbate, cu adeziv polimeric, protejat printr-o folie de laminare AVERY DENNISON cu protectie UV.
Acest tip de folie autocolanta auto este caracterizata prin durabilitate ridicata, conceput sa reziste in orice anotimp, nefiind afectat de schimbarile climatice. De asemenea, poate fi supus unui ciclu de spalari dese, fara a-i fi afectata calitatea.
COLANTARI AUTO FIRME
Majoritatea clientilor care ne abordeaza pentru colantari auto sunt companii care doresc sa creasca sau sa imbunatateasca imaginea companiei lor prin astfel de servicii, de aceea ne axam pentru furnizarea de servicii STRICT persoanelor juridice din toata tara.
Serviciul de colantari auto reprezinta pentru multe companii una dintre solutiile ideale de promovare si de mentinere a imaginii. Reprezinta marca, emblema, primele impresii iar calitatea colantarii si imaginii reflecta o imagine calitativa asupra celor care intra in contact cu astfel de metode de promovare.
De aceea cunoastem cat de important este serviciul de colantari auto pentru dvs., fiind pregatiti oricand pentru a imbratisa noi cerinte si abordari de design si imprimare pentru vehiculele dvs.
Colantari totale/partiale, inscritionari simple/complexe, design,tunning (Colantari Artistice).
Pentru mai multe detalii va asteptam la sediul nostru din str. Victoriei 121 tel: 0769718200 / 0724565128
#print #ecosolvent #1440dpi #elephantmedia #rmsarat #calitate #rapiditate #blue #graphics #red #nouatei #laminarelacald #averydennison #mimaki #materialedeconstructii #flota #cutting #oracal #oracal651
Share on WhatsAppShare on FacebookShare on Viber
Verifica cu vanzatorul

Informațiile vânzătorului

Locația(judet,localitate) listării

Romania, Buzau, Ramnicu Sarat
Str. Victoriei, Nr.121