Sutien tip bustiera pentru sarcina si alaptare

Romania, Galati, Galati
Publicat 1 lună zi în urmă
ID #11267
QR CODE
1 - 1 de 4
1 Lei
Sutien tip bustiera pentru sarcina si alaptare
Romania, Galati, Galati,
Publicat 1 lună zi în urmă

Descriere

Bustiera pentru alaptat este foarte confortabila si usor de utilizat prin simpla descoperire a sanului. Nu are sarma si nu contine cusaturi pe suprafata sensibila a sanului, material de inalta calitate.Sutienul tip bustiera este perfect si foarte confortabil pentru femeile insarcinate, dar si pentru cele care deja alapteaza.
In zilele in care confortul primeaza, in perioada de alaptare cand iesi afara cu bebe sau pur si simplu stai acasa, alege să alăptezi simplu si comod cu o bustiera/sutien cu functie de alaptare. Sistemul de alaptare prezinta cate un clips pe ambele brelete, care va elibera repede sanul astfel incat alaptarea sa fie rapida, facila si discreta. Bustiera nu contine sarme sau balene insa, fiind realizata din microfibre, ofera o sustinere adecvata sanilor.
Saptamanal iti pregatim noi promotii pentru cei mai cool pitici si pentru cele mai frumoase gravidute. Primesti garantat un cadou din partea noastra! Viziteaza site-ul nostru www.racekids.ro si descopera modelele noastre.
Share on WhatsAppShare on FacebookShare on Viber
1 Lei

Informațiile vânzătorului

Seller's picture
Persoană privată
Înregistrat la 30/03/2020

Locația(judet,localitate) listării

Romania, Galati, Galati